Конус морзе 3, що обертається, (MT MTA MTB MK) рухливий

Код: 5198
1 060.00 ₴
В наявності
Придбати
конус
Доставка
  • Новая почта
    Від 70 грн
Оплата
Оплата на розрахунковий рахунок ФОП.
Для зареєстрованих клієнтів рахунок вказано в особистому кабінеті.
У випадку швидкого замовлення з Вами зв'яжуться для уточнення всіх деталей.
Опис

Токарний центр, що обертається застосовується для фіксації заготовок мають тіла обертання на задній бабці металообробного верстата.

Конструкція даного типу оснащення дозволяє проводити обробку на високих швидкостях за мінімального биття.

Цехи, що обертаються, можуть бути використані на токарних і шліфувальних верстатах з ручним, напівавтоматичним і числовим програмним управлінням.

Основні правила експлуатації центрів, що обертаються, необхідні для точної обробки деталей:

При виборі класу точності оснащення необхідно залишити запас на покриття похибок биття внаслідок інших причин - знос підшипників, мала жорсткість і т. д. Важливу роль відіграє правильна установка деталі. Вісь конуса повинна з високою точністю збігатися з віссю обертання заготовки. Для перевірки точності установки можна підкласти під центр, що обертається, білий лист паперу і оцінити співвісність. Більш точний контроль здійснюється за допомогою індикаторів. За наявності биття конус шліфується за місцем із перевіркою за шаблоном. Обробка здійснюється електроінструментом, розташованим у різцетримачі. Биття обертових центрів призводить до биття отриманої деталі щодо осі. При встановленні цієї деталі на інший верстат, що має інший показник биття, може бути відхилення від співвісності. Для усунення відхилень проводиться обробка із застосуванням нерухомого центру.

Характеристики
Вид конуса
MK (MT) 3