Моторна олія Toyota Synthetic 5W-40 5 л

Код: 5339
Немає в наявності
Повідомити
Об `єм
Доставка
  • Новая почта
    Від 70 грн
Оплата
Оплата на розрахунковий рахунок ФОП.
Для зареєстрованих клієнтів рахунок вказано в особистому кабінеті.
У випадку швидкого замовлення з Вами зв'яжуться для уточнення всіх деталей.
Опис

Власники потужних і надійних автомобілів виробництва концерну Toyota, безумовно, знають, що їхні автомобілі дуже акуратні в плані вибору моторного масла. Для багатьох моделей цього знаменитого виробника чудово підійде Toyota Synthetic 5W-40 (1 л, 5 л) моторне масло.

Перевага

Моторна олія розроблена фахівцями Тойота із застосуванням нових технологій та протестована на оригінальних двигунах останніх поколінь. Завдяки високій якості виробництва, масло має:

  • Підвищений коефіцієнт плинності
  • Високі мастильні якості
  • Здатність утримувати дрібні частинки сажі та перешкоджати утворенню нагару
  • Стабільну в'язкість за низьких температур, що забезпечує легкий пуск
  • Сприяє мінімальному зносу деталей, що труться, і двигуна і значно зменшує втрати його потужності на подолання сили тертя.

Особливості використання

Тойота Синтетик 5В-40 (1л, 5л) моторна олія створена для використання в сучасних ДВС, які мають оптимальний ступінь стиснення та оснащені турбонаддувом або безпосереднім упорскуванням. Це можуть бути як дизельні, так і бензинові двигуни, вироблені японським брендом. Олія може використовуватися і в двигунах інших автовиробників, якщо інструкція з експлуатації рекомендує застосовувати олію такого типу.

Моторне масло відповідає вимогам стандартів АСЕА А3 та В4 (Асоціація європейських автовиробників), а також API CF та SM (Американський інститут нафти). Воно призначене для всесезонного використання на території країн із помірним кліматом, до яких належить і Україна. Завдяки стабільній термостійкості та збалансованому пакету присадок масло може застосовуватися в двигунах, яким рекомендовані збільшені інтервали між замінами.

Про виробника

Велика затребуваність автомобілів Toyota як в Україні, так і в усьому світі залишається незмінною ось уже багато років. Тойоти служать своїм власникам десятиліттями, при належному догляді не втрачаючи у своєму вигляді, ні в робочих характеристиках. Звичайно, правильне та своєчасне технічне обслуговування відіграє найбільш значну роль для довголіття цих автомобілів. Без грамотного звернення навіть найнадійніший автомобіль у певний момент підставить свого власника, зовсім не вчасно вийшовши з ладу.

Моторні масла Toyota розроблені спеціально для двигунів цієї марки з урахуванням особливостей їхнього пристрою, бензинових та дизельних, рядних, опозитних та V-подібних. В асортименті можна знайти потрібне масло і для нових агрегатів, і для двигунів з великим пробігом. Асортимент двигунів Toyota справді великий, але й перелік мастильних матеріалів виробника більший, ніж у інших автомобільних концернів. Підібрати масло можна буквально на будь-який автомобіль Toyota, причому з повною відповідністю до вимог вашого двигуна.

Характеристики
В'язкість по SAE
5W-40
Місткість, Л
Виробник
Toyota
Тип
Синтетичне
Допуск ACEA
A3/B3
A3/B4
Допуск API
CF
SM