Моторна олива Motul 8100 X-Cess 5W-40 (5л).

Код: 5342
1 488.69 ₴
В наявності
Придбати
Доставка
  • Новая почта
    Від 70 грн
Оплата
Оплата на розрахунковий рахунок ФОП.
Для зареєстрованих клієнтів рахунок вказано в особистому кабінеті.
У випадку швидкого замовлення з Вами зв'яжуться для уточнення всіх деталей.
Опис

Моторна олія Motul 8100 X-Cess 5W-40 синтетична рекомендована виробником для легкових автомобілів на бензині та дизелі. Має сертифікацію за американськими та європейськими стандартами, відрізняється високою якістю та доступною ціною. Мотюль Ікс-Сес значно перевершує за характеристиками аналоги конкурентів. Його виробляють із кращої сировини, а контроль якості виробляється кожному етапі виробництва. Рідина має допуски від топових брендів автомобілів, таких як Мерседес Бенц, Пежо, Дженерал Моторс, Рено. З ним двигун вашого автомобіля буде в повній безпеці.

Технічні характеристики олії

Продукт є 100% синтетиком. Його основу становить так зване базове масло – спеціальним способом оброблений продукт перегонки нафти. До нього додають присадки, які надають продукту кінцевих характеристик і властивостей.

Відмінна риса всіх синтетичних масел, у тому числі і Motul 8100 X-Cess – збереження характеристик протягом тривалого часу.

Завдяки своїм властивостям, моторне масло Мотюль 8100 Ікс-Сес 5В-40 синтетичне створює на поверхні деталей двигуна автомобіля захисну плівку певної товщини. Її достатньо, щоб знизити коефіцієнт тертя. Завдяки збалансованій в'язкості ця плівка залишається стабільною за температури повітря до +35 градусів. При температурі до -30 градусів олія не загусне, тобто в умовах української зими автомобіль без проблем заведеться. Воно ефективно утримує від осідання на поверхнях продукти згоряння палива.

Переваги олії X-Cess:

  • зберігає мотор у відмінному стані
  • знижує знос при запуску двигуна і під час екстремальної їзди
  • підвищує ефективність роботи двигуна та знижує рівень шуму.

Якісне, що відповідає сучасним вимогам, моторне масло подбає про серце вашого автомобіля. Однак, перед покупкою не забудьте перевірити в інструкції з експлуатації авто, чи воно підходить для вашої машини.

Про виробника

MOTUL – французька компанія, що працює на ринку виробництва автомобільних олій понад 150 років. Motul виробляє стовідсоткові синтетичні масла з наступною в'язкістю: 0W-20 (в'язкість розроблена для двигунів найсучасніших японських та американських авто), 5W-30, 5W-40,10W-40, 15W-50, 20W-60. Всі основні характеристики мастил Motul значно перевершують показники конкурентних компаній, у тому числі завдяки тому, що воно розроблене та виробляється виключно на одній виробничій базі у Франції з максимальним контролем якості.

Країна реєстрації бренду: Франція

Сайт: motul.com

Характеристики
В'язкість по SAE
5W-40
Місткість, Л
Виробник
Motul
Тип
Синтетичне
Допуск ACEA
A3/B4
Допуск API
SN